Hvem er vi

Vi har arbejdet i branchen i over 30 år og har stor erfaring med alle former for træpleje.

De faste folk i virksomheden består af Jens, Max og Michael.

Derudover har vi adskillige træklatrere, der beskæftiger sig med træpleje og grøn pleje. De fleste er certificerede, og er hele tiden ajour med den nyeste viden indenfor klatreteknikker og beskæringsprincipper.

Se afsnit om certificerede træklatrere længere nede.

Dansk Træplejeforening (DTF) har sammen med 6 andre Europæiske træplejeforeninger deltaget i et EU-støttet projekt om uddannelse af håndværkere indenfor træpleje.

Dette samarbejde har medført, at træplejere har kunnet blive certificeret i Danmark siden 2001. Der kan stilles større krav og større forventninger til en certificeret træplejer end til dem, som udfører træpleje i al almindelighed.

ETW-certificering – European Tree Worker.
Er målrettet de fagfolk der dagligt arbejder med træpleje i marken. De kan være selvstændige, ansatte i træplejefirmaer eller i kommunernes grønne forvaltninger. De udfører træpleje og beskæring fra lift eller ved at klatre op i træerne. Certificeringen er møntet på og tilrettelagt for træklatrere, men den kan også tages med baggrund i beskæring fra lift, dvs. uden at personen selv skal kunne klatre i træer.

En ETW certificeret træplejer er udlært i at vejlede i og udføre de foranstaltninger, der sikrer træernes udvikling, hvilket omfatter plantning, etableringsbeskæring, udtynding og beskæring samt stabilisering af trækroner med stålwirer i henhold til STF standarder. Endvidere har den ETW certificerede fokus på, at træet ikke udgør nogen fare for mennesker eller bygninger og materiel i træets nærhed. Sikker træklatring, højderedning af tilskadekommen person og sikker håndtering af afskårne grene eller hele træer er en vigtig del af pensum.

Vi er medlem af Dansk Træpleje Forening.
Øernes Træfældning har orden på alle forsikringsforhold.
Vores konsulent kan foreslå en løsning og give et uforpligtende tilbud på netop din opgave.