Hvor store opgaver påtager Øernes Træfældning sig?

Øernes Træfældning er et lille firma med tre medarbejder, og selvom vi er meget effektive og har mange års erfaring, er der grænser for, hvor store opgaver vi tager ind.
Typisk er det opgaver af timers til et par dages varighed. Men en sjælden gang har vi også større arbejder.

Et eksempel er en beskæringsopgave, som vi lavede i Charlottenlund for et stykke tid siden. Charlottenlund ligger i Nordsjælland nord for Storkøbenhavn og er beliggende ved kysten af Øresund og bydelen er en del af Gentofte Kommune. Vores firmaet hører hjemme i Gentofte, hvor vi udfører mange af vores opgaver.

Opgaven var i dette tilfælde 22 lindetræer, der skulle knudebeskæres. Det er ikke alle træer, der kan tåle at blive knudebeskåret, men lindetræer egner sig rigtigt godt til det. Efter beskæringen skyder de igen fra toppen og danner en ny krone. Knudebeskæring kan være en god løsning, hvis træerne er blevet for store, og kunden helst ikke vil fælde dem. Lindetræer bliver nemlig op til 30 meter høje. Efter knudebeskæring er det nødvendigt at vedligeholde dem og hvert andet eller hvert tredje år beskære dem tilbage til dér, hvor de tidligere var beskåret.

Kontakt os for en pris på dit eget projekt

Det omtalte job tog 7 dage for to mand, inkl. oprydning samt bortskaffelse af alt affald.
Vi forbereder sådan et job ved at sørge for at lave vejafspærring nogle dage i forvejen. Dette for at gøre opmærksom på, at der i den kommende periode vil foregå beskæring af træerne i dagtimerne. Derudover sørger vi for nødvendige tilladelser fra kommunen og undersøger om træerne er fredede eller bevaringsværdige.

Det er vigtigt at vælge den rigtige årstid til at lave denne type arbejde. Det er bedst i perioden fra juni til august, hvor der er blade på træerne og træerne er i produktion. Det betyder nemlig, at det er nemmere for træet at sætte ind over for et potentielt svampeangreb. Hvis man vælger knudebeskæring om vinteren, hvor træet er i dvale, vil træet som et forsvar mod beskæring og sårdannelse prøve træet at komme i gang – alt for tidligt for sæsonen. Det svækker træet.

Se vores anmeldelser og bedømmelser på Google Anmeldelser