Salg og plantning af træer

Vi yder rådgivning i forbindelse med beplantning. Hvilke planter og træer egner sig til området, hvordan udvikler de sig over tid, og hvordan skal de passes undervejs – det er her vores lange erfaring med grønne områder er din fordel.

Få os til at plante og passe jeres nye træer. Det vigtigste er at vælge de bedste og sundeste træer, ellers risikerer man, at de dør. Skal de nyplantede træer fæste rod og trives, kræver det planlægning. Vi sørger for, at træet bliver holdt i den korrekte vækstposition ved hjælp af remme og pæle. Når vi har plantet træerne, får I en vejledning i, hvordan træerne skal passes de første 3 år. Pælene fjernes, når træet står fast, det vil sige senest 3 år efter plantning. Træerne bør ikke beskæres de første 2 år efter plantning. Vi giver 3 års vækstgaranti, når plejeplanen er overholdt.

For boligselskaber er der en ekstra dimension, nemlig den direkte kontakt til beboerne. Når vi arbejder for dit boligselskab, er det altid i direkte dialog med beboerne og i samarbejde med ejendomsinspektøren/bestyrelsen.

Vores uddannede personale kender betydningen af god kommunikation og dialog med de mennesker, hvis dagligdag vi har indflydelse på.

Vi hjælper dig med at fremhæve ejendommens grønne miljø ved at lave en flot og enkel tilplantning af de grønne arealer. En nem og billig måde at gøre det på, er ved plantning af træer og bunddække, som er nemme at vedligeholde.

Vi er medlem af Dansk Træpleje Forening.
Øernes Træfældning har orden på alle forsikringsforhold.
Vores konsulent kan foreslå en løsning og give et uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Kontakt os her