Løsning af specielle opgaver i Nordsjælland.

Øernes Træfældning har altid holdt sig til at lave dét, vi er bedst til, og det vi synes er sjovest. Derfor siger vi pænt nej tak til opgaver som hækkeklipning, græsslåning, opsætning af hegn m.m. Vores kerneopgave er fældning og beskæring af træer, store som små samt stubfræsning af stubbe.Vi har over 30 års erfaring i fældning og beskæring af træer. Derudover har vi igennem 20 år også tilbudt rodfræsning. Det indebærer at fræse den stub, der efterlades ved fældning, til fræsesmuld, således at smuldet bare skal fjernes. Derefter fyldes jord i hullet og så er stedet klart til, at man kan så græs.

Men det betyder ikke, at det altid kun er den type opgaver, vi løser.

Kontakt os for en pris på dit eget projekt

Nedenfor følger beskrivelsen af en opgave, vi har haft på det seneste og som adskiller sig fra de gængse opgaver.

Det var en opgave i Bagsværd i forbindelse med optagelsen af en TV-udsendelse om de danske deltagere på landsholdet i Guldfireren. For at filme deltagerne i aktion i robådene i vandet benytter man sig af en drone, som er påmonteret et filmkamera. På dagen for optagelsen blæste det meget.

På et tidspunkt kan man på filmen se, at der er en kastevind, der blæser dronen ind i nogle træer ved bredden. Holdet bag filmen forsøger først på alle måder ihærdigt at få dronen ned igen, men forgæves. De skulle også være forsigtige, da dronen havde en værdi på kr. 75.000 – den skulle jo nødigt ende i vandet. Én fra tv-holdt ringer en søndag aften og vi aftaler, at vi skal mødes derude mandag morgen kl 08.00.

Jeg mødes med kameramanden ved Bagsværd Sø og han viser mig, hvor i trækronen dronen sidder fast: Dronen sidder fast oppe i 15 meters højde i de øverste grene – som rækker 4 meter ud over vandet. Jeg kravler derop og får på 30 min. dronen ned i god behold.

Kameramanden var lykkelig og det var det hele værd.

Se vores anmeldelser og bedømmelser på Google Anmeldelser